Blogtip: snackchinezen
Vandaag kwam ik iets tofs tegen op mijn dagelijkse procrastinatiemoment op internet: Bogue. Een club frisse Rotterdammers die reportages maken over het echte leven in de stad. Over alles waarvan ze zich afvragen: Hoe […]
Vandaag kwam ik iets tofs tegen op mijn dagelijkse procrastinatiemoment op internet: Bogue. Een club frisse Rotterdammers die reportages maken over het echte leven in de stad. Over alles waarvan ze zich afvragen: Hoe […]
Een van de dingen die een bezoek aan de Salone del Gusto nog leuker maken (naast al dat proeven), is de aankleding van de stands. De Italianen hebben het presenteren van hun producten tot kunst […]
Fagiolo di Sorana, Caseificio Pinzani, Peperone di Capriglio… Als je voor het eerst de beurshallen van de Salone del Gusto binnenstapt, weet je niet wat je ziet. Honderden stands vol kazen, worsten, olijfolie, hammen, truffels, […]
Ik lijd aan theaterluiheid. Bij elk theaterbezoek (en dat is gemiddeld twee keer per jaar, schat ik) denk ik: ‘Wat fijn, dit moet ik vaker doen.’ Ik neem me voor mijn leven te beteren en […]
Wat maak je als je een man of dertig op verjaardagsvisite krijgt en je weet dat er steevast een stuk of twintig blijven plakken tot etenstijd? Juist, een enorme pan soep. Deze tomatensoep is makkelijk […]
Afgelopen zomer droomde ik af en toe even weg met een plannetje: Maak van de oude Fenix portiersloge op Katendrecht een kiosk: met espresso, de krant, limonade, koek, een paar kleine stoeltjes. Zoals die kioskjes […]
Vandaag was het Dag van de Architectuur, en het thema was koren op mijn molen: Proef Rotterdam. Je kon ontbijten bij een architect of een kijkje nemen bij de stadsboerderij of op de Dak-akker. Ook […]
Voor veel ouders blijft het tobben: de combinatie gezond eten en kinderen. Dit filmpje en deze grappige column kwam ik tegen en wilde ik jullie niet onthouden. Dat relativeert het geploeter weer een beetje. En […]
Een poosje geleden organiseerde Kosmopolis Rotterdam de Snack Tamam, een Turkse vegasnack-wedstrijd. Het ging niet over wie de meeste baklava’s of kaaspizza’s in zijn mond kon proppen, maar welke kok de lekkerste nieuwe vegetarische snack […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes