Recensie Fitzgerald, Rotterdam
Natuurlijk beginnen we met een glaasje bubbels aan de bar. We zijn tenslotte in een zaak die is vernoemd naar F. Scott Fitzgerald, de schrijver die eens zei: Too much of anything is bad, but […]
Natuurlijk beginnen we met een glaasje bubbels aan de bar. We zijn tenslotte in een zaak die is vernoemd naar F. Scott Fitzgerald, de schrijver die eens zei: Too much of anything is bad, but […]
Eerder gepubliceerd in AD/RD en De Dordtenaar, 22 september 2016. Winnaars Gouden Pollepel 2015-2016 Voor het eerst in de Pollepelgeschiedenis hebben we twee winnaars: DeliCees in Dordrecht, van chef Cees Timmerman en Restaurant De Jong […]
Restaurantrecensie Gys Rotterdam, eerder gepubliceerd in AD/RD, De Gouden Pollepel 12-10-2016 Voor de goede zaak Biologisch eten is duur, wil het vooroordeel. Restaurant Gys wil met dat beeld korte metten maken. Dat lukt aardig, want […]
Restaurantrecensie Mijn Torpedoloods, eerder gepubliceerd in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel, 5 oktober 2016 Gelukkig hebben we het uitzicht nog Eerlijk is eerlijk: Hoek van Holland heeft zijn kwaliteiten, maar als culinair walhalla staat het […]
Eerder verschenen in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel 28 september 2016 Lieflijk kabbelend langs de Rotte Iedereen die er een heeft weet hoe fijn het is: een buurtrestaurant. Een vriendelijk zaakje, meestal niet te groot […]
Een inspirerende dag was het zeker, de maandag van Chefs®evolution. De opvallendste presentatie was die van Tanja Grandits van restaurant Stucki** in Basel, de enige vrouwelijke chef op het podium.
Alle ruimte voor gastvrijheid RESTAURANTBESPREKING Eerder verschenen in De Gouden Pollepel, AD/Rotterdams Dagblad op 14-9-2016 We wilden wel eens iets anders. Niks hips conceptueels in een ruig-industrieel interieur, maar fijn eten op een bijzondere plek. Het […]
Hippe kip met oma’s appelmoes. Restaurantbespreking Van ‘t Spit, Rotterdam. Eerder verschenen in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel 7-09-2016 De kip is hip. Na de invasie van ruige hamburgerzaken is het nu de beurt aan […]
Veel voor weinig, nooit chagrijnig Happy Italy RESTAURANTBESPREKING, eerder gebubliceerd in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel, 24-8-2016 Met inmiddels negen vestigingen (en nog vier in aantocht, waaronder een in Rotterdam Noord) is Happy Italy bezig […]
Restaurantbespreking Supermercado, Rotterdam. Eerder gepubiceerd in AD/Rotterdams Dagblad, De Gouden Pollepel 17-8-2016 Een beetje que si, que no in de Supermercado Een swingende Latijns-Amerikaanse keuken met een streetfood vibe, wie wil dat nu niet midden […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes