Recensie Ayla – Rotterdam
Omdat Ayla de hele dag open is, gingen we er voor een compleet beeld een keer lunchen, en een keer ’s avonds eten. Het verschil had niet groter kunnen zijn.
Omdat Ayla de hele dag open is, gingen we er voor een compleet beeld een keer lunchen, en een keer ’s avonds eten. Het verschil had niet groter kunnen zijn.
Voor 4 personen. Lekker bij het avondeten, of eet dit eens als lunch.
In maart kun je surreël dineren ‘met zes michelinsterren’ in Museum Boijmans Van Beuningen, ter gelegenheid van de tentoonstelling Gek van surrealisme.
We eten bijna dagelijks piepers, èrpels of patatten. We koken, bakken, stampen en frituren ze. Maar kennen we ze echt? Een nadere kennismaking met een veelzijdige knol. De aardappel die overal is “Ik ben een […]
We eten bijna dagelijks piepers, èrpels of patatten. We koken, bakken, stampen en frituren ze. Maar kennen we ze echt? Een nadere kennismaking met een veelzijdige knol. Oerpieper in space “Lange tijd groeiden mijn mede […]
Een wel heel imposante gang met krullend stucwerk en enorme houten deuren vormt de entree van Huis Roodenburch. Net als we aarzelen om verder te gaan zien we een welkomstbordje. Gelukkig, we zitten toch goed.
Altijd leuk, een bistro. Zo’n Franse eetgelegenheid is vaak intiem van sfeer met huiselijk eten. In Parijs denk je dan aan een intiem zaakje, met caféstoelen en een grote toog. FG bistro is dit allemaal niet.
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes