Geluk langs de snelweg
Het was me het Pollepeljaartje wel. Een jaar vol gerechten die ontroerden en ons oeh’s en ah’s ontlokten. Sauzen waardoor we de chef ten huwelijk wilden vragen, of beenmerg waarvoor je wel naar Maassluis zou […]
Het was me het Pollepeljaartje wel. Een jaar vol gerechten die ontroerden en ons oeh’s en ah’s ontlokten. Sauzen waardoor we de chef ten huwelijk wilden vragen, of beenmerg waarvoor je wel naar Maassluis zou […]
Veel mensen vinden eieren pocheren nog steeds een lastig, zo niet onmogelijk karwei. Met deze tips moet het lukken. Wanhoop niet: oefening baart kunst.
Als je even niet meer bij Theemaas bent geweest, vergeet je bijna hoe lekker het er ruikt. In de koffie- en thee specialiteitenwinkel komt de geur van yunnan, jasmijn en earl grey je tegemoet, vermengd […]
In Museum Rotterdam is tot 1 november 2018 een tentoonstelling gewijd aan de geschiedenis van Hotel New York. Die gaat over de periode van de landverhuizers, maar ook over het gedurfde project van Hans Loos, […]
Vijfentwintig jaar geleden opende Hotel New York. Het was het startschot voor de wederopleving van de Kop van Zuid. Waar anders kon je zowel sashimi als seitan eten, of met een cappuccino The New Yorker […]
Niet iedereen weet hoe de recensenten van de Gouden Pollepel van de verschillende regio-edities van het AD te werk gaan. Om misverstanden te voorkomen geef ik hier een overzicht van mijn werkwijze. Mocht je nog […]
Hevig ontdaan waren ze bij Burro e Salvia toen een klant een slechte review gaf voor hun pasta bolognese. En dat terwijl ze naar oma’s recept koken. Maar in Nederland begrijpt niet iedereen dat. Hoog […]
Vis zit in de lift. In korte tijd kreeg Rotterdam er een aantal visrestaurants bij, zoals Vis aan de Dijk, The Fish Market en The Walking Fish (allen hier eerder besproken). Ook nieuw is Langoest […]
Op zich was het een ‘gewone’ wintersportvakantie, ons verblijf in het Finse dorpje Sirrka vlak boven de poolcirkel, nu alweer 2 jaar geleden. Uiteraard hield ik ook mijn ogen (en mond) open voor lokale culinaire […]
Misschien heb je er al van gehoord: de nieuwe eettrend is de Poke bowl. Het is een uit Amerika overgewaaide eettrend, die niks met pokemon te maken heeft. Poke (spreek uit: pookéé) is een soort […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes