Deze supernova mag nog lang stralen aan de Rotte
Martin en Saskia Vaandrager runden eerst restaurant De Hef, bij – jawel – De Hef. Ze hebben de oversteek naar Noord gemaakt en huizen nu op een prachtige plek aan de Rotte. Nova heet hun […]
Martin en Saskia Vaandrager runden eerst restaurant De Hef, bij – jawel – De Hef. Ze hebben de oversteek naar Noord gemaakt en huizen nu op een prachtige plek aan de Rotte. Nova heet hun […]
Het voormalig postkantoor aan de Coolsingel is zaterdag 15 juni de locatie voor een bijzondere filmvertoning. In de documentaire City of Gold zie je hoe de Amerikaanse culinair schrijver Jonathan Gold al etend door zijn […]
Met bitterballen gemaakt van Rotterdamse oesterzwammen heeft bakker Anton de Heer van Banketbakkerij Van der Heyde een hit te pakken.
Uit verschillende hoeken werd ik getipt over het lekkere eten bij dat ene zaakje in de Foodhallen. Familieleden uit bourgondisch Breda reden er helemaal voor naar Rotterdam. En nog een keer, en nog een keer.
Toen een boer uit de Hoeksche Waard en een bakker uit Rotterdam-Zuid samen gingen werken om zelf ambachtelijke Japanse sojasaus te maken, hadden ze niet kunnen dromen dat hun Tomasu zo’n succes zou worden. Wie […]
Al jaren kijk ik met argusogen naar alle blije blogposts en instagramberichtjes over eten, maar ik kon nooit precies verwoorden waar mijn irritatie nu precies vandaan kwam. Ik voelde me een zure muts als ik […]
Aan de Rotterdamse Veerhaven opende eind 2018 Louise, een petit restaurant dat Franser dan Frans aandoet. De zaak wordt gerund door een 21-jarige die de wind er goed onder heeft.
Hoe vat je een jaar Pollepelrecensies samen? Een opsomming van hoogte- en dieptepunten ligt voor de hand. Het is ook een goed moment om even stil te staan bij de stand van zaken in horecaland. […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes