De Rotterdamse sojasaus van Tomasu
Toen een boer uit de Hoeksche Waard en een bakker uit Rotterdam-Zuid samen gingen werken om zelf ambachtelijke Japanse sojasaus te maken, hadden ze niet kunnen dromen dat hun Tomasu zo’n succes zou worden. Wie […]
Toen een boer uit de Hoeksche Waard en een bakker uit Rotterdam-Zuid samen gingen werken om zelf ambachtelijke Japanse sojasaus te maken, hadden ze niet kunnen dromen dat hun Tomasu zo’n succes zou worden. Wie […]
Al jaren kijk ik met argusogen naar alle blije blogposts en instagramberichtjes over eten, maar ik kon nooit precies verwoorden waar mijn irritatie nu precies vandaan kwam. Ik voelde me een zure muts als ik […]
Aan de Rotterdamse Veerhaven opende eind 2018 Louise, een petit restaurant dat Franser dan Frans aandoet. De zaak wordt gerund door een 21-jarige die de wind er goed onder heeft.
Hoe vat je een jaar Pollepelrecensies samen? Een opsomming van hoogte- en dieptepunten ligt voor de hand. Het is ook een goed moment om even stil te staan bij de stand van zaken in horecaland. […]
Copyright © 2024 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes